Новини

Палива в Україні стане більше: що відомо

Як стало відомо, Міністерство інфраструктури України та Міністерство інфраструктури та розвитку Польщі домовилися про скасування дозволів на перевезення палива.

Про це повідомили у Міністерстві інфраструктури України, наголосивши, що нові правила уже набрали чинності і їхніми перевагами можуть скористатися як українські, так і міжнародні перевізники, передає Рівне Вечірнє.

Як зазначили у Міністерстві інфраструктури України, ракетні удари Росії по нафтопереробних заводах та нафтобазах створили критичну ситуацію на ринку палива. Тому головне завдання українського уряду – повна лібералізація міжнародних вантажних перевезень для тимчасового розв’язання цієї проблеми.

У відомстві додали, що нові правила набрали чинності із 6 травня та закликали перевізників скористатися їхніми перевагами.

Тим часом представник відомства висловив вдячність колегам та розповів про наступні кроки. Зокрема, про ініціативу спрощення вантажних перевезень та створення максимально простих та зрозумілих правил для перевізників необхідних для України вантажів.