Важливо Волинь Новини

“Допомогли нам не зламатися”: мешканка Бородянки подякувала волинянам за прихисток

Як стало відомо, Тетяна Шевченко, яка мусила тікати від війни з Бородянки до міста Нововолинськ на своїй сторінці у Фейсбуці написала пост вдячності.

Відтак, вона подякувала жителям, які охоче надають тепло та турботу нужденним.

 

“Шановні жителі міста Нововолинськ, ми біженці з Бородянки, хочемо щиро подякувати всім Вам за прихисток, який Ви надали нам на час окупації під час бойових дій на нашій рідній землі.
Ваша підтримка, допомога щирість, гостинність, в час коли ми були на межі відчаю, допомогли нам не зламатися, повернули нас до життя.

Окрема подяка ліцею, який знаходиться на Пирогова 1.

Цей науковий заклад прихистив нас на 55 днів: ми приїхали групою 18 чоловік, серед яких були 9 діток. В ліцеї працюють неймовірні люди, які зробили все щоб ми мали умови близьких до домашніх.

Щиро дякуємо неймовірній жінці, матері – директору ІННІ ПЕТРІВНІ, а також завгоспу ЮРІЮ ІВАНОВИЧУ, які непокладаючи сил і не жаліючи свого вільного часу турбувались про людей яких прихистили в своєму закладі, весь колектив закладу,це прекрасні чуйні люди,з великим серцем і любов’ю до ближнього!

ДЯКУЄМО наші рідні ЛІЦЕЇСТИ, низький Вам уклін, хай Бог береже Вас і Ваші родини!

Ми їдемо до своєї рідної домівки, розбитої, пограбованої, але НЕСКОРЕНОЇ Бородянки, і ніколи не забудемо цих тяжких, але в той час і щасливих 55- ти днів прожитих під Вашою опікою!” – йдеться у дописі.