Новини

Лавров порівняв Зеленського з Гітлером, бо той “теж мав єврейську кров”

Як стало відомо, Глава МЗС окупантів Сергій Лавров заявив, що Адольф Гітлер мав єврейську кров, а найзатятіші антисеміти, як правило, євреї. Ізраїль обурений такими заявами.

Про це повідомив Лавров в інтерв’ю італійській телекомпанії “Медіасет”, якого цитує МЗС РФ, міністр закордонних справ Ізраїлю Яїр Лапід у Twitter

“Він (президент Володимир Зеленський – ред.) висуває аргумент: яка може бути нацифікація, якщо він єврей. Можу помилитися, але Гітлер теж мав єврейську кров. Це абсолютно нічого не означає”, – зазначив Лавров.

Мудрий єврейський народ каже, що найзапекліші антисеміти, як правило, євреї. “У сім’ї не без виродка”, як у нас кажуть.

За словами Лаврова, десь публікуються матеріали, які підтверджують, що “американці та канадці відіграли провідну роль у підготовці ультрарадикальних, відверто неонацистських підрозділів в Україні”.

 “Висловлювання Лаврова – це обурлива та непробачна заява, а також жахлива історична помилка”, – повідомив  міністр закордонних справ Ізраїлю Яір Лапід.

Євреї не вбивали себе під час Голокосту. Найнижчий рівень расизму щодо євреїв – це звинувачувати самих євреїв у антисемітизмі”.