Новини

Шість Захисників за два дні: Рівненщина прощається з Героями. Найменшому 21 рік

Сьогодні Рівне попрощалося з двома Героями – Олександром Куликом та Владиславом Гудачеком, які до останнього подиху боронили нашу землю.

Владислав Гудачек з дитинства мріяв стати військовим, і впевнено йшов до своєї мети. Він – зразок незламності й твердості духу.  У 20 став лейтенантом, а в 40 мріяв стати генералом… На жаль, продовжить свою службу у небесному війську…

Олександр Кулик – один з трьох братів. Він та брат вже одягнули стрій, аби стати щитом для нашої країни. Наймолодший з братів теж прагне захищати рідну землю.

Моя наречена – Україна! – казав Сашко мамі. Заради цієї любові віддав свої життя, не шкодуючи…

Вчора у Здолбунові в останню дорогу провели захисника Павла Корнійчука. Він загинув під час виконання бойового завдання біля села Олександропіль Донецької області. Бійцю було 28 років.

Без тата залишився однорічний синочок.

У Костополі попрощалися з захисником Вадимом Калауром. Він загинув у районі селища міського типу Новотошківське на Луганщині. Воїну був 31 рік.

У загиблого залишилася дружина та 4-річний син.

Також у Костополі провели в останню дорогу воїна Володимира Рудика. Він загинув на Харківщині, виконуючи бойове завдання.

Захиснику було 48 років.

Сьогодні попрощалися і з захисником Миколою Романцевим. Він все життя прожив у селі Гута. Працював вчителем, певний час був директором місцевої школи.

Пішов захищати українську землю в 2014 році. З початком повномасштабного російського вторгнення чоловік без вагань взяв до рук зброю, щоб боронити країну.

Воїн загинув поблизу міста Золоте на Луганщині. Йому було 53 роки.