Новини

«Було дуже страшно»: журналістка поділилася емоціями від ракетного обстрілу Одеси, свідком якого стала

Українська відома журналістка та громадська діячка Зоя Казанжи, яка мешкає в Одесі, поділилася емоціями від нинішнього обстрілу Одеси, свідком яких вона стала.

Зоя Казанжи розповідає, що сиділа в центрі міста з подругою за 10 хвилин до ракетних обстрілів. Зустрілися, щоби забрати великодню випічку. І тут почалися обстріли, передає Молодий Буковинець.

“І от сіли ми на лавці, розмовляли… Перший приліт я проводжала очима, задерши голову. А Наташа в той час вже тягла мене у схованку. Це дуже страшно, люди. Страх – поняття ірраціональне. Ти не можеш наказати своєму мозку – не боятися! Я не можу собі уявити, як тримаються і тримались харків‘яни, чернігівці, маріупольці… 5 загиблих в Одесі. В тому числі 3- місячне дитятко. Скоріше за все народжене прямо напередодні війни… 18 поранених”, – пише журналістка, додаючи, що в неї затряслися руки.

У коментарях одесити також діляться враженнями:

“Так, це дуже страшно. Я тепер знаю, що вираз “сердце пішло в п`яти” – майже буквально треба розуміти. Відчуваєш саме так. Немов випало та покотилося”.

“Моя мама глуха, тому вона не надто чула те, що дуже близько від нас відбувалося. Допоки у вікно не побачила іскандер”.

“Так, це страшно неприємно, особливо коли вона над твоїм будинком летить. І звук мерзотний”

“Дуже лячно, просто сволочі”.

“Як я ненавиджу цей страх, коли прикіпаєш до підлоги і тільки трусить, паралізуя дії… Але вже менш ніж перші рази. Трохи мобілізуюся”.

Нагадаємо, сьогодні росіяни обстріляли Одесу. Унаслідок ракетного удару по Одесі загинули 5 людей ще 18 поранених. Серед убитих — трьохмісячна дитина. Також пошкоджені житлові будинки та об’єкти інфраструктури.