Волинь Новини

«Вони, як худоба, розуміють тільки мову сили»: боєць Князівської бригади про російських окупантів

Георгій із тих, хто до війни жив звичайним життям, далеким від армії та війни. Та коли прийшов час стати на захист свободи і української державності, не вагався ані хвилини.

Боєць Князівської бригади каже, передчував, що великої війни не уникнути, йдеться на сторінці бригади у фейсбуці.

Скиньте, будь ласка, рідним фото… Дуже переживають. То нехай побачать, що я живий-здоровий, і навіть непогано виглядаю.

Знав, що так буде. Знав, що велика вирішальна битва у нас попереду. Свобода ніколи не дається легко. І свою свободу, свободу своїх дітей і внуків ми мусимо відстояти. Не ми вибрали війну, війна вибрала нас… , – посміхається воїн.

За неповних два місяці Георгій з побратимами відправили за «правильним маршрутом» чимало окупантів. І це, каже воїн, єдиний можливий спосіб «перемовин» з ними.

Як казав ще Бісмарк, домовленості з рашистами не варті паперу, на якому записані. У них немає нічого свого, ні історії, ні культури, ні територій, за які вони так чіпляються. Все вкрадене або захоплене. Вони, як худоба, розуміють тільки мову сили. Отримав в лоб – зрозумів. Тому тільки так із ними і «домовляємося».

Напавши на України, вороги захлинуться власною кров’ю. У нас єдиний шлях – перемога! Іншого в нас нема. Тому тільки вперед! Все буде – Україна! І скажіть рідним, нехай не хвилюються. Нехай чекають. Незабаром повернемося з перемогою! – каже воїн.