Новини

MELOVIN розповів про лицемірство Оксани Марченко на талант-шоу

Дружину проросійського політика Віктора Медведчука Оксану Марченко українці ще пам’ятають як чуйну ведучу одного із талант-шоу, яка завжди обіймала і морально підтримувала учасників. Однак, виявляється, це був лише образ, а за лаштунками телеведуча поводилася зовсім по-іншому.

Про справжню Марченко розповів учасник талант-шоу, Костя Бочаров, відомий як MELOVIN.

Артист зізнався, що Марченко доводила його до сліз, висміювала його образ і називала сатаністом.

«Оксано, ні…. навіть не намагайтеся. А колись, далекого 2015 року, образ м’якої та душевної ведучої, яка підтримувала кожного учасника за лаштунками шоу «Ікс Фактор», був повністю зруйнований для мене та всіх моїх друзів, які тоді були поруч у групі підтримки. Насмішки з боку, жартування та уїдливі коментарі щодо моєї зовнішності — лінзи, татуювання… мене назвали сатаністом і що я не від Бога. У присутності всіх моїх друзів почали відчитувати, як свою власну дитину», – пригадав артист.

Втім, зізнається MELOVIN, образ у нього на Марченко нема. Ба більше, вони завжди вітали одне одного зі святами навіть після шоу. Однак співак зрозумів, що собою Марченко являє.

«Просто, лише зараз у мене нарешті склався пазл акторки без «Оскара». Колись обіймаючи діток, зараз сидіти і спостерігати, як на твоїй землі їх безжально вбиває кум. Ось тепер, гадаю, з’явиться реальна можливість стати паломницею, не вмикаючи камери», – сказав MELOVIN.