Новини

Під час пожежі на «Москві» загинув капітан, який погрожував захисникам Зміїного

Як стало відомо, під час пожежі та вибуху на флагманському крейсері РФ «Москва», який підбили українськими ракетами, загинув капітан судна Антон Купрін. Він погрожував нашим військовим на острові Зміїний ліквідацією.

Інформацію про загибель Купріна підтвердив радник очільника МВС Антон Геращенко, передає #ШОТАМ.

«Капітан 1 рангу, командир крейсера “Москва” Купрін Антон Валерійович загинув під час вибуху та пожежі на борту колишнього флагмана Чорноморського флоту РФ», – написав Геращенко.

Про загибель командира ракетного крейсера «Москва» також повідомили в Telegram-каналі «Новини Збройних Сил України». Згідно з текстом публікації, саме капітан Купрін віддавав накази про обстріл крилатими ракетами українських міст.

Крім того, в базі «Миротворця» сказано, що ракетний крейсер «Москва» під керівництвом Антона Купріна під виглядом навчань перебував у Середземному морі, звідки завдавали ракетних ударів по Сирії.

«Учасник відкритого воєнного вторгнення в Україну 24.02.2022 р. Учасник нападу на українську прикордонну заставу на острові Зміїний 24 лютого 2022 року. Бере участь у геноциді українського народу», — йдеться у профайлі Купріна.