Новини

путін наважиться на бомбардування воронежа або москва вкотре згорить?

Міжнародний діяч Муаммар Каддафі наказав бомбити непокірні міста. І вже модель є, вона вигадана, сформульована, артикульована – бомбити Воронеж

Дуже реалістичний сценарій, коли регіони (росії – Ред.) намагатимуться вижити та намагатимуться проводити незалежну економічну політику, встановлюватимуть стосунки: Далекий Схід – з Японією, з Китаєм, передає 24 Канал.

Процеси вже почалися, я зовсім не відкидаю такої можливості, що путін, його оточення влаштовуватимуть каральні експедиції. Там для них може виникнути серйозна проблема – тоді, коли багато регіонів почнуть заявляти про незалежність, просто де-факто почнуть проводити незалежну економічну політику.

москва одного разу згоріла після такої навали. І пов’язано це було з тим, що вони – не полководці.

Тут уже, як за опричнини: Гірей наступає на Москву, а опричники одного полку не можуть зібрати. Притому, що їх було кілька десятків тисяч. Ґвалтувати боярських доньок та грабувати боярські маєтки – це із задоволенням. А захищати батьківщину, гинути – це вибачте.

москва одного разу згоріла після такої навали. І пов’язано це було з тим, що вони – не полководці. Ми ж бачимо це в Україні. Розумієте, грабувати, тероризувати, ґвалтувати – вони це можуть, вміють, роблять із задоволенням. Але якогось плану воєнного, стратегічного немає.

Ось МНСник у них є, Сергій Кужугетович Шойгу – мало схожий на Жукова, на полководця, який стратегічно мислить. Пограбувати – так. Або коли немає опору. А ось вести воєнні дії вони не вміють. Вони – бандити, терористи. Що з них питати?