Волинь Новини

На Волині затримали квартирного злодія

До Ковельського управління поліції звернулася місцева мешканка та повідомила про крадіжку із її помешкання.

Співробітники відділу кримінальної поліції протягом декількох годин встановили особу зловмисника та вилучили усе викрадене, – повідомляє пресслужба поліції Волині.

Слідчі встановили, що зловмисник близько 1:00 години 9 квітня у селищі Голоби, пошкодивши двері на балконі, проник до помешкання потерпілої. Із квартири чоловік викрав два мобільних телефони, чотири наручні годинники, продукти харчування та побутові інструменти.

Протягом декількох годин оперативники встановили, що до крадіжки причетний 39-річний місцевий мешканець. Усе викрадене поліцейські вилучили та повернуть власниці. Слідчі оголосили йому про підозру за ч.4 ст. 185 (крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану) КК України та затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Підозрюваний раніше притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів. На даний час судимість не знята та не погашена у встановленому законом порядку. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Триває досудове слідство.