Новини

Помічники народних депутатів ОПЗЖ причетні до співпраці з Росією – ДБР

Як стало відомо, Держбюро розслідувань викрило помічників народних депутатів від забороненої політичної партії “Опозиційна платформа — За життя” на сприянні країні-агресору. Їх звинувачують у колабораціонізмі.

Про це заявили у пресслужбі ДБР.

Відтак, слідство отримало дані, що до антиукраїнської діяльності причетний помічник-консультант на громадських засадах народного депутата України дев’ятого скликання від політичної партії “Опозиційна платформа – За життя”. Він є одним з топменеджерів санкційного телеканалу “112 Україна” та співзасновником молодіжного крила політичної партії “ОПЗЖ”.

Разом з ним таким займається й один із керівників секретаріату фракції “Опозиційна платформа — За життя”, особистий юрист і довірена особа народного депутата-втікача, якого судять за держзраду, Віктора Медведчука.

У помешканнях цих підозрюваних вилучили докази їхньої роботи на окупанта, зокрема документацію щодо проведення проплачених мітингів.

Наразі ДБР встановлює місцеперебування фігурантів та їхніх спільників, банківських рахунків, рухомого та нерухомого майна для його арешту на користь державного бюджету.