Новини

Валя із Шепетівки: соратниця Путіна підтримала війну і заробляє за це мільйони доларів

Як стало відомо, ця жінка безпосередньо причетна до того, що зараз відбувається в нашій країні, і заробляє за це мільйони доларів.

Понад місяць в Україні триває жорстока війна, яку розв’язала Російська Федерація, стверджуючи, що нашу величезну прекрасну європейську країну з багатою історією та культурою треба “денацифікувати”, тому вони бомблять українські міста, катують мирних жителів, ґвалтують жінок та розстрілюють дітей. Свої військові злочини Росія, і зокрема свита Путіна, виправдовує абсолютно безглуздими та нереалістичними заявами, водночас продовжуючи підтримувати війну, заради своїх теплих місць у Держдумі та премій у валюті, які вони отримують за гучні патріотичні слова з трибун та підписи у потрібних документах.

Однією з головних соратниць російського фюрера, ім’я якої стоїть під документом, що дозволяє Путіну використовувати війська за межами Росії, стала ніхто інша як Валентина Матвієнко — голова Ради Федерації, інофрмує ТСН.

Ця 72-річна жінка у вбраннях від Chanel, дорогими прикрасами з перлами, діамантовим годинником за сотні тисяч доларів і величезним начосом на голові, насправді одна з головних лицемірок Росії, адже сама є уродженкою України. Народилася Матвієнко у Хмельницькій області, у місті Шепетівка, яке зовсім нещодавно обстрілювали російські війська. Про своє походження Матвієнко, звичайно ж, замовчує, але голосно б’є себе в груди, заявляючи про любов до Росії.