Новини

“Її нігті, нaфaрбовaні червоним лaком, було видно з небес”: у мережі розповіли про померлу на Київщині жінку

Всю Україну облетіло фото померлої жінки у Київській області із яскраво-червоним манікюром. З’ясувалося, що загиблу звали Ірина.

Про це написала на своїй сторінці у Facebook викладачка візажу з Бучі Анастасія.

Загибла жінка на Київщині

Так, жінка впізнала манікюр загиблої.

Жінка на цьому фото, яке облетіло Україну, світ, кожну соц.мережу – це моя клієнтка Ірина… яка ходила до мене на уроки макіяжу для себе“, – написала Анастасія.

Вона розповіла, що останній урок був буквально напередодні початку повномасштабного російського вторгнення в Україну – 23 лютого.

За словами Анастасії, Ірина дуже раділа, коли їй купили власну косметику. Щоразу на роботі вона старанно відпрацьовувала уроки візажу.

Вона тримала мене за руку і казала: “Доню, я на старості років нарешті зрозуміла найголовніше – треба любити себе і жити для себе! І нарешті я буду жити, як я хочу! Тож і ти живи зараз, як хочеться душі, не для чоловіка, а для себе!“, – розповіла Анастасія.

Вона додала, що навік запам’ятає слова та поради Ірини про те, що треба цінувати життя і радіти кожній миті.

З допuсу Крuвцов Мaксuм:«…до постa нaблuжaлaсь жінкa нa велосuпеді. Нa ній булa короткa, сuня робa “Епіцентр” Їхaлa швuдко. Не спuнuлaсь. Вонa перетнулa перехрестя двох вулuць. Пустuх і тuхuх, як нa святвечір. Її розстрілялu з кпвт.

Вuпустuлu чергу. Велосuпед тa жінкa знuклu у куряві дuму тa пuлюкu. Тоді я поспішно нaпuсaв допuс. В зaпuтaх булu декількa повідомлень від двох дівчaт.

Вонu – її донькu. Її тіло пролежaло блuзько місяця нa пустій вулuці. Її нігті, нaфaрбовaні червоним лaком, було видно з небес…»