Важливо Волинь Новини

“Можливо, певні сили і будуть введені на Волинському напрямку”, – заступник директора Центру дослідження армії про ймовірний наступ Білорусі

Як стало відомо, у четвер, 31 березня, головне управління розвідки Міноборони повідомило, що має у своєму розпорядженні повні персональні дані всіх військовослужбовців, а також їхніх родичів, зі складу підрозділів збройних сил Білорусі, яких намагаються втягнути в ганебну, чужу для них і явно програшну війну проти України.

Про це повідомляє Радіотрек.

“Хоча, можливо, певні сили і будуть введені на Волинському напрямку саме для того, щоб примусити українців ще більше розтягнути свої війська і не допустити їхнього перегрупування і концентрації на південь і схід.

Невідомо, чи буде це реальна атака, чи ні, скільки там буде конкретно білоруських і російських сил задіяно, тому в цьому разі ЗСУ треба буде тримати достатню кількість військ для реагування на будь-які загрози на цьому напрямку, – каже Михайло Самусь.

Росіяни не відмовилися від своїх початкових планів: завдання як по Києву, так і по всій території України стоять. Єдине, що вони вимушені зараз перегруповуватися.

Тому наступні два тижні будуть критично важливими. Росіяни намагатимуться нанести нам поразку на Донбасі, оточити наші сили в ООС і взяти Маріуполь. Після чого, як вони думають, зможуть розпочати наступ на Київ, і через Миколаїв – на Одесу.