Новини

Біля кордону з Україною в Білорусі зафіксували рух російських “Точок-У” та іншої техніки з літерою “V”

Зокрема, до центру радіаційної медицини та екології людини прибули медичні автобуси з пасажирами. До цього центру регулярно привозять російських військових.

За даними білоруського журналіста, засновника проєкту MotolkoHelp Антона Мотолька, 30 березня територією Білорусі неподалік від кордону з Україною продовжують рухатися колони російської військової техніки з позначками “V”.

Про це Мотолько повідомив у Мережі.

За даними журналіста, вранці колона військових автобусів ПАЗ збройних сил Росії з позначкою “V” прямувалатрасою М10 з Річиці в напрямку Калинковичів, що у Гомельській області Білорусі.

Були помічені і кілька колон російських військових “КамАЗів” з позначкою “V”. З них шестеро машин звернули з траси R31 у бік Калинковичів, ще шість прямували з Калинковичів у напрямку Річиці трасою М10.

Також зафіксовано, що колона російської військової техніки з позначками “V” прямувала з Річиці в бік Гомеля трасою М10. До колони входили щонайменше вісім одиниць “Точка-У”, кілька БТР-82а, близько дев’ятивантажівок “КамАЗ” (деякі з них перевозили ракети “Точка-У”), автомобіль зв’язку та кран.