Важливо Волинь Новини

У пілота винищувача рф, який бомбить українські міста, є родичі в Луцьку. ОНОВЛЕНО

У старшого пілота лейтенант рф Романа Чвіра на Волині у місті Луцьку є родичі, – повідомляє Волинська служба новин.

Про це йдеться на Телеграм-каналі «Військові злочинці».

Що відомо про Романа

25-річний Роман Вікторович Чвір народився 9 липня 1996 року (Ю-389299).

Освіта – Краснодарське вище військове авіаційне училище. Вчився Ромка на спеціальності бомбардувальна та штурмова авіація (видно його там не навчили правил ведення війни, що мирні будинки бомбити не можна).

«Ще, коли Ромка був курсантиком, він написав одну статтю “Бережіть школу, друзі”. Так ось, Ромко, чого ж ти зараз школи бомбиш? Забув свої слова?», – пишуть у групі.

Профіль у ВКонтакті – https://vk.com/id83393620 (Роман Вікторович, вистачить видаляти свій профіль – це не допомагає).

Контакти рідних:

Батько – Віктор Чвір (24.09.1962 р.н, м. Кострома) https://ok.ru/profile/232570361498 , https://vk.com/id316326701 . Батько Ромчика колишній пілот.

Мати — Олена Гурильова (Чвір) (11.01.1969 р.н) https://ok.ru/profile/526991915343 , https://vk.com/id586098726  Активно розповсюджує публікації на Z-тематику. Дуже переживає за сина!

Журналісти “Слідство.Інфо” також знайшли його батька Віктора Чвиря — теж колишній пілот, літав на гелікоптері Мі-24.

Показовий момент: чоловік поширив і вподобав відеозапис із кабіни вертольота, який обстрілював українські позиції біля аеродрому Гостомель під Києвом у перші дні російського вторгнення. Відео називається «харошая работа». Також Чвир-старший поширює різні пропагандистські заяви від російських окупантів.

 

article photo

 

 

article photo

 

 

article photo

 

У родини Чвирів є родичі в Україні. Двоюрідний брат Віктора Чвиря (батька молодого пілота) проживає у Луцьку. Ми з ним поговорили. Чоловік розказав, що вони спілкуються і російські родичи навіть колись відвідували Луцьк. На прохання журналіста «Слідства.Інфо» український родич подзвонив своєму братові в Росію й уточнив, чи літає зараз 25-річний Роман.

 

 

«Брат (батько 25-річного пілота) сказав, що Роман не вилітає, бо в нього немає вильотів ще. Там багато курсантів, майже всіх позаписували. Ми сказали йому заборонити, навіть що й мови не може бути! Він (25-річний Роман) звільниться, він не буде… Він сам вже переосмислив свою думку і зрозумів, що там вже зовсім не те говорять. Так що головне — хай там сидять у себе вдома!», – сказав у розмові з журналістом «Слідства.Інфо» український родич російського пілота, ім’я якого ми не називаємо з міркувань безпеки.