Важливо Новини

Російське вторгнення: оперативна інформація щодо міста-героя Харкова станом на 21 березня

Як стало відомо, окупаційні війська цієї доби наносили по місті Харків артилерійські удари та обстрілювали місто із реактивної системи залпового вогню «Град» та «Ураган». Військовослужбовцями збройних сил України був зафіксований факт запуску крилатої ракети. Про це повідомляє Telegram – канал НЮУ імені Ярослава Мудрого, спираючись на достовірні джерела інформації.

Наші захисники вели вогонь на ураження по ворожим безпілотним летальним апаратам.

Відтак, за добу було збито два безпілотні летальні апарати противника типу «Орлан» та один винищувач противника, який впав за межами державного кордону України.

Збройні сили України міцно тримають свої позиції на визначених рубежах оборони. Місто-герой Харків у напрямку Циркунів захищений добре, генерал «Марсель» перевірив наших воїнів, їх обороноздатність та міцність наших позицій. Військовослужбовці харківського гарнізону не пропускають противника до міста та дають відсіч диверсійно-розвідувальним групам противникам, які намагаються проникнути до міста.

До слова, за 26 днів ведення війни у Харкові ворогом було пошкоджено 972 будівлі з них 778 житлові будинки.

Харківські комунальні підприємства почали прибирати з вулиць покинуті та пошкоджені автомобілі.

Зауважимо, під час патрулювання, яке проводиться під контролем генерала «Марселя», у підвалі одного із житлових будинків міста Харкова захисниками було знайдено та знешкоджено тип пастки, який був встановлений противником: двері сховища зачиняються, висмикуються та усі, хто ховався у зв’язку з повітряною тривогою – підриваються.

Закликаємо бути уважними – перевіряйте сховища кожного дня та зачиняйте їх від противника!