Новини

Білорусь оголосила про відведення десантників від кордону з Україною

іноборони Білорусі повідомило про відведення від українського кордону десантників 38-ї Брестської окремої гвардійської десантно-штурмової бригади. Десант повернувся до пункту постійної дислокації. Командувач силами спецоперацій ЗС Білорусі заявив, що «Нам чужого не потрібно».

«Десантники 38-ї Брестської окремої гвардійської десантно-штурмової бригади повернулися до пункту постійної дислокації після успішного виконання завдання щодо посилення ділянок Державного кордону Республіки Білорусь»

— Міноборони Білорусі

 

Командувач силами спеціальних операцій Збройних Сил Республіки Білорусь генерал-майор Вадим Денисенко подякував десанту за «якісне виконання поставленого завдання».

«Нам чужого не потрібно, але й своєї землі ми не віддамо. Ви з честю виконали поставлені завдання щодо посилення охорони ділянок Державного кордону. Ви показали місцевим жителям, що вони можуть жити та спокійно працювати на рідній землі. Білорусь під надійним захистом!», – заявив білоруський командувач.

Раніше секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов попередив білоруських військових про наслідки можливого вторгнення в Україну.