Волинь Новини

Ігор Поліщук повідомив про ситуацію у Луцьку станом на 20 березня

Мер Луцька зазначив, що станом на 13 годину 20 березня всі комунальні служби, організації та установи, які забезпечують безперенбійне життя міста, працюють у звичному режимі, громадський транспорт – в режимі вихідного дня.

«Завтра плануємо значно збільшити кількість транспорту, щоб люди могли безперебійно дістатися до місця роботи, чи у справах. У п’ятницю вже було 92 транспортні одиниці – буде більше. До речі, сьогодні відзначаємо День працівників житлово-комунального господарства. Дякую усім, хто робить наші міста та села кращими», – зазначив Ігор Поліщук.

У місті функціонує центр допомоги біженцям, який знаходиться в приміщенні Палацу урочистих подій в палаці урочистих подій.

Також міський голова нагадав містянам, що у Волинський обласному драмтеатрі працює центр допомоги.

«Якщо ви маєте можливість допомогти, прошу долучатися. Ми допомагаємо ЗСУ, ТО та іншим структурам. Окрім цього, у місті функціонує центр допомоги біженцям, який знаходиться в приміщенні Палацу урочистих подій в палаці урочистих подій. Довідкову інформацію можна отримати за телефоном: 0800400332», – заявив міський голова.

Ігор Поліщук нагадав, що в Луцьку щодня о 13:00 проходять навчання в приміщенні комунального закладу «Спорт для всіх» на вулиці Будівельників, 11, а також побудинково через голів ОСББ, ЖЕК. Деталі за телефоном: 773160, 773163.

Детальніше дивіться у зверненні: