Новини

Діти Сніжани Єгорової розплачуються за її щиру любов до Путіна

Як стало відомо, Сніжана Єгорова, яка назвала путіна “героєм нашого часу”, живе в Туреччині із серпня 2021 року. Разом з нею там перебувають троє її дітей від Антіна Мухарського.

У своєму Telegram-каналі скандалістка розповіла, що консул України в Туреччині відмовив її дітям у продовженні строку закордонних паспортів, передає Сьогодні.

“Що це, як не політичне переслідування малолітніх дітей?! “,– журиться Сніжана Єгорова.

Відтак, приводом для відмови стали численні заяви Єгорової, в яких вона підтримувала путіна. Хоча у відео, опублікованому в YouTube, Єгорова заявляє, що не підтримує “воєнні дії російської федерації на території України”.

“Я – мати п’ятьох дітей, громадянка України, не підтримую воєнних дій російської федерації на території України. Я перебуваю на території Туреччини із серпня 2021 року… на законних підставах – тимчасової посвідки на проживання. І єдине, що мені потрібно було від консульства України сьогодні, щоби вони продовжили строк дії паспортів моїх дітей, 15, 12, 10 років”, – висловилася артистка.

Очевидно, таке поняття, як причинно-наслідкові зв’язки Сніжані Єгоровій недоступні. Вона пише, що українська державна влада “воює” проти її дітей, “відмовляючи їм у громадянстві”.

Ось, до речі, один із постів Єгорової із заблокованого Facebook-профілю, який доводить, що вона затята прихильниця путіна. Інтернет пам’ятає все.

Раніше дочка Сніжани Єгорової вибачалася за скандальні заяви матері: “Відчуваю біль, сором і бажання захистити своїх дітей”.