Новини

«Путін боїться смерті, як Сталін. У нього – параноя», – правнучка Хрущова

Як стало відомо, напередодні правнучка відомого керівника СРСР і політолог охарактеризувала особу російського диктатора.

Правнучка Микити Хрущова, американська політологиня, професорка Ніна Хрущова назвала на телебаченні Владіміра Путіна параноїком, який живе у своєму світі, далекому від реальності. Про це повідомляє dw.com   передає Радіотрек

Вона сказала:

“Путін – самотній автократ. Він живе в уявній реальності, в якій кожен має підкорятися йому, замість того, щоб реагувати реалістично”, -зазначила Ніна Хрущова.

На думку політологині, Путін хоче створити імперію Путіна Великого і прагне наслідувати Володимира Великого, якого вважають найважливішим князем Стародавньої Русі – попередниці нинішніх Росії, України та Білорусі.

Також, за словами професорки, на світосприйняття диктатора впливають погляди російського прозаїка Олександра Солженіцина, яким той захоплюється. У баченні Олександра Солженіцина об’єднуються всі слов’янські країни.

Хрущова вважає, що Путін боїться смерті – як Сталін наприкінці життя.

І американською дипломатією, на її думку, припинити війну в Україні неможливо. Бо на автократів дипломатія не діє. Та й 70% росіян підтримують війну в Україні.