Новини

Намагається всидіти на двох стільцях: Лукашенко натякає, що війська Білорусі не підуть в Україну

Як стало відомо, самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко у своєму зверненні заявив, що Білорусь хочуть «заштовхати» на війну з Україною.

Як ми писали раніше, вже декілька днів фіксують присутність білоруських військ на території України. Їх ідентифікують за маркуванням у вигляді 0., передає Радіотрек.

В командуванні розповіли, що бойовий дух білорусів слабкий, вони не мають бажання воювати проти українців.

Крім того, розвідка повідомляла про 300 білоруських танків за 30 кілометрів від україно-білоруського кордону і про те, що Росія свідомо готує провокацію, яка, на їхню думку, легітимізує введення цієї техніки на територію України.

І зараз Олександр Лукашенко заявив, що «заштовхування» Білорусі у війну з Україною – тактичний хід, що залишить без прикриття решту кордонів Білорусі. Про це пише Українська Правда.

 “Нас просто хочуть заштовхати на війну в Україні спеціально, щоб ми оголили решту наших кордонів, а потім з вами розберуться швидко, ми навіть з України не встигнемо повернутися, щоб вас захистити. Це тактика. А стратегія у них – розібратися з Росією та з нами заодно. Ми розгадали їхні задуми, не просто розгадали, ми маємо достатньо інформації для цього.

Втім, хто такі ці загадкові «вони» – зі слів Лукашенка не зрозуміло.

 

Врешті Лукашенко заявив, що «ми боротимемося і вмиратимемо на нашій землі».