Волинь Новини

У Луцьку руйнується фасад магазину. Фото

Департаментом муніципальної варти було оперативно відреаговано на звернення Інни Каченюк у мережі Facebook, щодо сходів та пандуса які перебувають в аварійному стані за адресою: просп. Соборності, 14, що у місті Луцьку.

Після осінньо-зимового періоду, покриття та оздоблення сходів на жвавій ділянці пошохідної доріжки втратило свої естетичні та функціональні здатності.

З метою ефективного та швидкого вирішення ситуації, що склалась, департаментом муніципальної варти Луцької міської ради підготовлено лист до департаменту житлово-комунального господарства щодо приведення аварійних сходів та пандуса до належного та естетичного вигляду.

Крім того, за вказаною адресою інспектором департаменту муніципальної варти було виявлено неналежний стан фасаду будівлі, в якій розміщено магазин «KARAZ» , у зв’язку із чим було видано припис відповідальній особі, згідно із п.п. 2.5.2.3 Правил благоустрою міста Луцька, з вимогою усунути недоліки в утриманні об’єкта благоустрою.

У разі невиконання умов припису, на відповідальну особу буде складено протокол про адміністративне правопорушення згідно з ст.152 КУпАП.

Бездіяльність у питанні дотримання Правил благоустрою міста Луцька,не тільки завдає незручностей жителям та гостям міста, але й зменшує туристичну привабливість загалом.

MgidMgid