Волинь Новини

Мешканці мікрорайону Луцька нарікають на занедбаний двір

Мешканці мікрорайону ГПЗ нарікають на жахливий стан двору на проспекті Дружби Народів, 11.

За словами пані Оксани там немає належного дорожнього покриття, ні парковок, ні тротуарів, – пише Комунальна варта.

“На нашій вулиці уже усі двори відремонтували, а за наш не беруться. Місцеві мешканці кажуть, ще торік йшла мова про ремонт, але щось не склалося. Наші діти не можуть гратися на майданчику біля будинку, бо там постійно стоїть вода, і болото. До смітників теж складно дійти через грязюку. Крім того, біля будинку постійно хаотично паркують автомобілі”, –  обурюється жінка.

За словами директора ЖКП №2 Миколи Романюка, наразі це питання тримають на контролі, і надіються, що цей двір потрапить у перелік об’єктів, які ремонтуватимуть цьогоріч.

“Там є два будинки, двори яких потребують ремонту, це – Дружби Народів, 11 та Станіславського, 52. Ще декілька років тому ми піднімали питання їх ремонту, і тоді прийняли рішення об’єднати їх в один кошторисний проект, адже у них є спільна доріжка, та сміттєві контейнери.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖВодії луцьких тролейбусів розкидають графіт посеред вулиці (ФОТО)

І нещодавно я просив включити ці будинки до переліку об’єктів, які потрібно відремонтувати цьогоріч. Цей перелік навесні має затвердити міськрада. Будемо наполягати на цьому, адже люди дуже давно просять про ремонти. І вони мають бути відремонтовані першочергово”, – зазначив Микола Романюк.

За словами керівника місцевого ЖКП, у мікрорайоні лишилося декілька невідремонтованих дворів, але ці – одні з найгірших.

MgidMgid