Волинь Новини

У дворах луцьких будинків водії самовільно займають місця для паркування. Фото

Самовільне встановлення паркувальних бар’єрів (юніпаркерів) на прибудинкових територіях багатоквартирних будинків – заборонено.

Про це інформує Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради.

Нещодавно виникла конфліктна ситуація, після того, як окремі мешканці будинку на проспекті Соборності 13-а встановили у своєму дворі на території загального користування юніпаркери для паркування власних автомобілів. Це призвело до масових скарг, в тому числі від мешканців цього ж будинку, оскільки таке «покращення» вирішило проблеми з паркування для 12 автолюбителів, натомість створило проблеми для всіх інших.

Голова ОСББ на проспекті Соборності, 13-а відмовився добровільно виконувати припис інспектора департаменту муніципальної варти на демонтаж конструкцій, вважаючи, що територія загального користування (земельна ділянка перебуває у комунальній власності) має служити не для всіх мешканців будинку, а лише для окремих.

16.02.2022 виконавчим комітетом Луцької міської ради прийнято рішення про демонтаж паркувальних бар’єрів (юніпаркерів) на проспекті Соборності 13-а.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині виявили незаконну рубку лісу (ФОТО)