Волинь Новини

На Волині шукають керівника теруправління Бюро економічної безпеки

Бюро економічної безпеки оголосило конкурси з відбору керівників 23 територіальних управлінь, в тому числі й на Волині.

Про це повідомляє пресслужба БЕБ.

Серед вимог до кандидатів — вища освіта ступінь не нижче магістра.

А також — досвід роботи на посадах державної служби категорій Б чи В або досвід служби в органах місцевого самоврядування. Або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше двох років у сфері протидії правопорушенням, що посягають на функціонування економіки держави.

Також серед вимог — вільне володіння державною мовою.

Категорія посади — держслужбовець категорії Б.

Серед посадових обов’язків, зокрема:

  • виявлення зон ризиків у сфері економіки шляхом аналізу структурованих і неструктурованих даних;
  • оцінювання ризиків і загроз економічній безпеці держави, напрацювання способів їх мінімізації та усунення;
  • подання пропозицій щодо внесення змін до нормативно-правових актів з питань усунення передумов створення схем протиправної діяльності у сфері економіки;
  • забезпечення економічної безпеки держави шляхом запобігання, виявлення, припинення, розслідування кримінальних правопорушень, що посягають на функціонування економіки держави на території Волинської області;
  • збирання та аналіз інформації про правопорушення, що впливають на економічну безпеку держави, та визначення способів запобігання їх виникненню в майбутньому.

Рівень зарплати — 33 600 грн.

З умовами проведення конкурсу можна ознайомитись за посиланням: https://career.gov.ua., а також на офіційному сайті БЕБ у розділі «Конкурси».

Подати документи можна до 26 лютого 2022 року.

Довідка:

Бюро економічної безпеки України — правоохоронний орган у сфері охорони економічної безпеки держави (фінансова поліція).

Мета Бюро — протидія економічним злочинам проти держави шляхом реалізації правоохоронної, аналітичної, економічної, інформаційної та інших функцій. В його концепції враховується досвід ФБР та Державного агентства США з протидії фінансовим злочинам.

25 листопада 2021 року Бюро випустило повідомлення про офіційний запуск роботи, що однак не означає реального початку виконання повноважень.