Волинь Новини

Як поведінка у шоу «Ревізори на порозі» знищила рейтинг закладу луцького ресторатора

Володимир Пащенко, власник луцького Patio di Fiori, взяв участь у реаліті-шоу «Нового каналу» «Ревізори на порозі», в якому змагаються готельєри країни.

Програму показали ввечері 14 лютого, пише ІА Волинські новини. Згідно із правилами участі, герої реаліті відвідали готелі одне одного, аби визначити, чий найкращий. Конкурентами готельно-ресторанного комплексу Patio di Fiori були хостел Tarnopil із Тернополя та рекреаційний комплекс Selena Family Resort на березі Дніпра поблизу Черкас.

Перші враження про тернопільський хостел Володимир Пащенко висловив лайкою.

«Це ж просто «шиндець»! Це треш, просто треш, така жирнюча-жирнюча ср…ка. Я думав перехреститись і вже тікати», – емоційно висловився про конкурентів лучанин.

Зайшовши у кімнату, він брудно вилаявся і вже російською мовою виголосив: «Я не буду тут жить, пошли они в ж…пу. Я что, себя не уважаю? Это ж нары, а мне на нары еще рано». І вже українською додав: «Їду в Луцьк, у Луцьку і на вокзалі краще».

Другою локацією, яку інспектували, був готель Patio di Fiori в Луцьку.

Потрапивши до номера, черкащани зауважили пухові подушки, які неприпустимі у готелях, оскільки серед клієнтів можуть бути алергіки, а також знайшли недопалок та бруд під ліжком.

Під час вечері Пащенко посварився з тернополянами, але натомість «покарав» усіх гостей — неочікувано виставив їх на вулицю посеред ночі. Повне відео випуску можна переглянути за посиланням.

Через зневажливу поведінку луцького готельєра Володимира Пащенка під час реаліті-шоу «Нового каналу» «Ревізори на порозі», користувачі зі всієї країни обвалюють рейтинг його закладу Patio di Fiorі у Google.

Особливо вразила поведінка та пихатість бізнесмена саме лучан, які звинувачують його в тому, що, мовляв, осоромив місто і підірвав його туристичну привабливість. Утім від мешканців Луцька не відстають й користувачі з інших локацій.

Поряд із найнижчими балами за всіма критеріями сервісу красуються несхвальні коментарі. «Гарна обкладинка – погана начинка, а власник – зарозумілий хам», «Це дно!», «Закривайте свою конюшню!» – обурюються користувачі.