Важливо Волинь Новини

“Вільні люди” : у Луцьку вігриміли два концерти гурту “Без Обмежень”. ФОТОЗВІТ.

З дотриманням усіх карантинних норм, два концерти в один день відіграв рок гурт ” Без Обмежень “, Відтак, 15 лютого кращі композиції лунали зі сцени ТЦ “Промінь”.

До візиту до Луцька хлопці вже побували в багатьох містах України. Як зазначають виконавці, тур триватиме до 24 серпня.

Нині гурт ” Без Обмежень ” є найбільш гастролюючим і найбільш успішнішим, Навіть в моменти посиленого карантину у 2020 році не зупинялися, організували безпечні автотури Україною, один з яких відіграли у селі Крупа Луцького району.

Насолодитися українськими композиціями, які йдуть від романтичної душі колективу і, звісно ж, які так проникливо передає фронтмен гурту Сергій Танчинець, прийшло чимало лучан.

Варто зазначити,  що лідер гурту Сергій Танчинець розпочав із притаманних йому жартів, аби налаштувати волинську публіку на шалену хвилю позитивних емоцій та почутів.

Крім цього, на початку концерту Сергій Танчинець вийшов на сцену і звернувся з промовою до відданих фанатів.

“Дякуємо Луцьк, що Ви сьогодні з нами!”, – зазначив фронтмент.

Концерт розпочався з «Буду з тобою», а пісню «Моя країна» завершили вигуком «Слава Україні!» на що весь зал відповів «Героям Слава!».

“Ми з Вами переживаємо досить непрості часи. 8 років відбувається російсько – українська війна. Нещодавно ми почали відчувати тиск з боку новітньої російської імперії з приводу того, що вони почнуть нову повномасштабну операцію проти незалежної української держави. Ми зараз усі трішки на «взводі» і трішки сконцентровані на агресію росіян”, – наголосив лідер гурту .

Особливої уваги заслуговує титульна пісня, що й дала назву альбому – “Вільні люди”. На думку музикантів, це маніфест сильних, незалежних та вільних духом людей.

“У нас є велика кількість людей, які роблять усе можливо аби зберегти нашу державу. Вони є символами для нас. Зараз символів нам не вистачає. Нам хочеться, щоб пам’ятали про людей, які роблять усе можливе, аби зберегти нашу державу, прославити її, зробити їій користь. Вільні люди – це про всіх Вас з вами. Тому що ми є з Вами – вільними”, – зауважив Сергій Танчинець.

Лучани протягом вечора насолоджувалися піснями «Не мовчи», «Тону», «Поклянись». Поцілуй. Обійми», «Липень»,  “ЛітоКамон” «Листопад», «Хто я», «Без неї ніяк».

Відтак, півтори години шаленої віддачі промайнули, як одна мить. Звісно ж після величезних овацій  та прохання заспівати на “біс”, колектив знову повернувся на сцену.

Задоволення отримала не тільки публіка, а й сам колектив.

А згодом шанувальники гурту ” Без Обмежень “ ділилися у соцмережах світлинами, відео та враженнями від концерту.



 


АНАСТАСІЯ НІКОЛАЄВА