Волинь Новини

Коломойський розповів, чому перестав вести бізнес з волинським нардепом Палицею

Бізнесмен Ігор Коломойський розповів, що вже не має спільного бізнесу з нардепом від Луцька, ексголовою Волинської обласної ради Ігорем Палицею. Він також запевнив, що не планує ставати членом партії «За майбутнє».

Про це Ігор Коломойський розповів у інтерв’ю «Українській правді».

Зокрема, бізнесмен розповів, що перестав вести бізнес з нардепом від Луцька Ігорем Палицею. Причиною цього він назвав «політичні» та «санкційні» питання. На уточнююче питання журналіста, про які саме санкційні питання йдеться, і чи могли на нього накласти санкції, він відповів:

«Та ні, навпаки, на них могли. Чи, припустимо, якщо ми партнери в якомусь бізнесі, так і їм рахунки позакривають чи ще щось зроблять».

Також журналіст уточнив, який з бізнесів має на увазі Коломойський, закордонний чи український, на що він відповів:

«І за кордоном, і у нас тут різне може бути. У нас тут же теж санкції вводять наліво і направо.

Зараз тиша, але дай Бог, щоб не накаркати – не буди лихо, поки воно тихе (стукає по столу – УП).

Крім того, Коломойський зазначив, що не планує вступати до партії «За майбутнє». Зокрема, на питання, чи розглядає він ідею вступу до політсили, відповів:

 «Ні, не розглядаю зовсім. Нема сенсу. Я і так буду олігархом, по всіх пунктах проходжу.

Гроші є, питання монополії умовне, але знову ж таки можуть приписати і «Укрнафту», і ще щось, тобто теоретично стосунок маю.

Штучне чи справжнє – це вже потім ходи судись чи пояснюй, експертизи роби. Але я не буду, тому що навіщо витрачати час – олігарх, так олігарх. «Стадіон – так стадіон».

Медіа є, участь у політичному житті… Дивись, в політичному житті я не беру участі, але якщо я скажу, що не беру участі – всі навколо будуть сміятись.

Правда ж нікого не цікавить, тому я не збираюсь навіть виправдовуватись. Вважаєте, що беру участь – значить, беру.

Крім того, він зазначив, що залишився в хороших стосунках з Ігорем Палицею.