Новини

“Мріяв допомагати людям”: у смертельній ДТП трагічно загинув лікар-інтерн. ФОТО

Як стало відомо, аварія трапилася 31 січня, тоді кермувальник BMW-3 виїхав на зустрічну смугу та зіштовхнувся з двома мікроавтобусами Volkswagen Transporter T5, один чоловік загинув на місці, інший потерпілий помер у лікарні.

 

У Надвірнянській центральній районній лікарні вчора, 1 лютого помер один із постраждалих у смертельній автотрощі у селі Стримба.Про це повідомляє “Галицький кореспондент”.

Відтак, 31 січня, на Прикарпатті сталася ДПТ, там на місці аварії загинув 24-річний чоловік, а згодом у лікарні помер ще один потерпілий – водій іншого авто.

 

 

Він був випускником медичного факультету ІФНМУ, пише «Галицький кореспондент» із посиланням на сайт університету.

 

«Ректорат ІФНМУ, дирекція навчально-наукового інституту післядипломної освіти з глибоким сумом сповіщають про велику втрату – трагічно загинув випускник медичного факультету, лікар-інтерн за спеціальністю “медицина невідкладних станів” Дмитро Щербатюк. У пам’яті викладачів та колег-однокурсників Дмитро назавжди залишиться товариським, життєрадісним другом, який мріяв своєю працею допомагати іншим людям. Тужимо, молимося разом і висловлюємо глибокі співчуття рідним, близьким, друзям. Вічна та світла пам’ять», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 31 січня о 08.30 у селі Стримба Надвірнянського району сталася ДТП з потерпілими. Правоохоронцями встановлено, що на прямій ділянці дороги водій автомобіля BMW-3 виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся з автомобілем Volkswagen Transporter T5.

Після цього BMW зіткнувся із другим зустрічним автомобілем також марки Volkswagen Transporter Т5. У подальшому автомобіль BMW відкинуло у кювет, де він загорівся. Рятувальники ліквідували пожежу і деблокували тіло водія з транспортного засобу.Внаслідок ДТП 24-річний водій BMW автомобіля, мешканець Коломийщини, загинув на місці події.

24-річного керманича мікроавтобуса, з яким перше зіткнувся BMW, доставлено до лікарні, а іншого 21-річного водія мікроавтобуса оглянуто на місці – чоловік відмовився від госпіталізації.

 

Мріяв допомагати людям: у смертельній ДТП на Прикарпатті трагічно загинув лікар-інтерн(ФОТО)