Волинь Новини

На Волині товариш побив та пограбував жінку. ФОТО.

Як стало відомо, до поліції надійшло звернення від 55-річної мешканки Рожища. Жінка повідомила, що товариш вдарив її та пограбував.

Заяву потерпіла написала у п’ятницю, 4 лютого.Про це повідомили у секторі комунікації поліції Волинської області, передає Район. Рожище.

Зловмисник відкрито заволодів мобільним телефоном, двома каністрами з бензином та коштами заявниці й зник з місця події.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, співробітники кримінальної поліції, працівники групи реагування патрульної поліції та дільничний. Правоохоронці опитали потерпілу та отримали детальний опис грабіжника.

До розшуків залучили кінологів із службовою собакою. Завдяки оперативному реагуванню зловмисника затримали у лічені години. Ним виявився 33-річний житель сусіднього села, чоловік раніше судимий та перебував у розшуку.

Йому вже оголосили про підозру за частиною 2 статті 186 (Грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства) Кримінального кодексу України. Йому загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

До слова, викрадене вилучили. Вирішують питання про обрання грабіжнику запобіжного заходу.