Волинь Новини

У Володимирі учні початкових класів та дошкільнята йдуть на «дистанційку»

У Володимирі учні початкових класів та вихованці дошкільних установ переходять на дистанційне навчання, яке триватиме до 11 лютого.

Як стало відомо Район.Володимир, таке рішення прийняли на позачерговому засідання комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Нагадаємо, кілька днів тому начальниця управління з гуманітарних питань Оксана Бігун повідомила, що школярі 5-11 класів усіх шкіл міста перейшли на дистанційне навчання.

Наразі очільниця управління повідомила, що ріст захворюваності серед початкової ланки загальної середньої освіти та позашкільної освіти збільшується. Високий відсоток хворих і серед вчителів.

Завідувач Володимир-Волинським міськрайонним відділом ДУ «Волинський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я» Валерій Онищук повідомив, що ріст захворюваності в громаді доволі високий та спостерігається серед усіх вікових груп. Відповідно до цих показників, є всі підстави призупинити навчально-виховний процес у всіх вікових групах шкіл громади.

Члени комісії також рекомендували керівникам установ освіти обласного підпорядкування перевести на дистанційну форму навчання з 7 по 11 лютого заклади професійно-технічної освіти.