Волинь Новини

У Луцьку скаржаться, що замало маршруток №9. Що кажуть у міській раді

У Луцьку автобусний маршрут №9 обслуговує 8 великогабаритних автобусів, і скарг на роботу цього маршруту немає, запевняє головний транспортник міста Віктор Главічка.

Про це він сказав у програмі «Актуально» на 12 каналі 4 лютого, відповідаючи на запитання, чому під час карантину та ще й узимку кількість автобусів на цьому маршруті зменшили з 16 до 5-7, через що інтервал між рейсами становить 40 хвилин.

«Це недостовірна інформація. Після заміни перевізника, на якого були скарги, нарікання, особливо у вечірній час, в нас на сьогодні знята проблема, що стосується 9-го автобусного маршруту. І інтервалів таких (40 хвилин, – ред.), повірте мені, немає – ми можемо це відстежити за системою контролю і автоматизованою системою оплати проїзду, адже всі автобуси обладнані GPRS-сигналами. Скарг на 9-ку в нас ніяких немає», – наголосив посадовець.

«Згідно з договором, там передбачено 8 автобусів, які з інтервалом 15-17 хвилин здійснюють перевезення», – додав Віктор Главічка.

Що ж до дотримання карантинних норм, то він упевнений, що великогабаритні автобуси, на відміну від менших «Богданів», дають змогу дотримуватися більшої дистанції між пасажирами.