Важливо Волинь Новини

Опублікували «путінський план» захоплення України

Російський президент Володимир Путін планує взяти в блокаду великі українські міста після знищення українських збройних сил в польових умовах. Після цього Росія активізує завезені агентурні осередки, а «незговірливих» українських активістів, список яких вже готовий, відправлять у табори.

Таку інформацію публікує німецьке видання Bild з посиланням на службу іноземної розвідки, пише ІА Волинські Новини.

Блокада міст

Як пише видання, сценарій повномасштабного вторгнення включає в себе три етапи, перший з яких – це здача міст. Російська армія планує взяти в блокаду великі міста країни після знищення українських збройних сил в польових умовах.

Наступним етапом буде активізація в містах вже завезених агентурних осередків і лояльних Путіну політиків. В українські міста проникнуть агенти спецслужб. Відзначається, що перед ними стоятиме завдання «встановити в містах проросійське керівництво», яке потім «домовилося б про капітуляцію і передачу» російським окупантам.

Російські спецслужби повинні будуть «захопити стратегічні об’єкти, усунути загрози, завербувати бажаючих співпрацювати і встановити нове керівництво в захоплених містах».

За звітами розвідки, які опинилися у розпорядженні Bild, цей план буде використовуватися в ключових містах України до тих пір, поки всі мегаполіси країни «мирним шляхом» не перейдуть під контроль Росії.

Скликання «Народної ради»

Після втілення в життя першого етапу, коли всі великі міста країни опиняться під контролем Росії, Кремль планує створити фіктивний парламент, так звану «народну раду», який повинен замінити справжній парламент, і оголосити його недійсним.

«Ця «народна рада» стане маріонетковим законодавчим органом України з так званих представників, раніше відібраних російськими спецслужбами», – йдеться у звіті розвідки.

Згідно з планом, з «народної ради» виникне «резервний уряд», який буде керувати країною, будучи в повній залежності від Росії.

Такі дії супроводжуватимуться пропагандистськими зусиллями російських ЗМІ в Україні та на Заході. Проросійські «експерти» і політики будуть виправдовувати вторгнення Росії і захоплення України, а кампанія брехні сформулює передбачувані причини війни і подальшої «русифікації».

У нового псевдо-уряду буде лише одне завдання: зломити опір мільйонів українців російської окупації.

«Завданням цього органу буде оголосити надзвичайний стан і реалізувати план Росії зі створення таборів, в яких будуть відсортовані ті українці, які проявлять незговірливість», – йдеться в секретному звіті.

Зазначається, що «табори для утримання проукраїнських активістів» вже плануються і складаються списки тих, хто буде ув’язнений у табори.

Решта населення буде пригнічена і масовим використанням російських і недавно створених проросійських спецслужб до тих пір, поки опір російським окупантам не буде зломлений. Придушення демократичного руху після сфальсифікованих виборів в Білорусі в 2020 році може служити зразком.

«Для Росії успіх всієї кампанії залежить від контролю над завойованими територіями, забезпечення справжньої капітуляції українського народу і отримання визнання і легітимності від новоствореної влади», – цитує розвідслужбу відомство.

Нова «союзна держава»

За інформацією Bild, російська Федеральна служба безпеки ФСБ тісно співпрацює з Кремлем, і в даний час готує проросійські групи для розгортання в Україні.

Основним завданням Путіна перед ними є «вербування українських політиків і усунення противників Кремля».

Перед «новоствореною державою» в Україні буде поставлено завдання «створити умови для проведення загальнонаціонального референдуму про приєднання до Росії».

Метою Путіна є «союзна держава», що складається з України, Білорусі та Росії з встановленими маріонетковими режимами, заснованими на радянській моделі, і Центральним управлінням з Москви.

Також грунтуючись на останніх висновках про заплановане придушення українського населення, спецслужби, які надали інформацію Bild, називають «повномасштабне вторгнення в даний час найбільш вірогідним сценарієм».

За даними спецслужби, це відбудеться «в лютому, але не пізніше березня, якщо Путін не передумає».

Крім того, на питання Bild в російському посольстві заявили, що сценарій вторгнення і путчу являє собою «дивну суміш домислів і чуток», яку «посольство принципово не коментує».