Волинь Новини

У Луцькому ВПУ будівництва та архітектури підвели підсумки реалізації освітніх проектів в Україні за 2021 рік

На території Луцького ВПУ будівництва та архітектури тривала всеукраїнська науково-практична конференція за підсумками реалізації освітніх проектів компанії КНАУФ в Україні в рамках державно-приватного партнерства із закладами професійної (професійно-технічної) освіти за 2021 рік.

На науково-практичний форум, зорганізований компанією КНАУФ в Україні, з’їхалися керівники і педагоги  ПТЗО з різних регіонів, представники Комітету Верховної Ради України з питань гуманітарної та інформаційної політики, Всеукраїнської асоціації працівників професійно-технічної освіти, Директорату професійно-технічної освіти Міністерства освіти і науки України, а також роботодавці і студенти.

Зокрема директор Луцького вищого професійного училища будівництва та архітектури, Шмігель Володимир Володимирович, також зазначив важливість співпраці та реалізації освітніх проектів компанії КНАУФ:

“КНАУФ традиційно проводять науково-практичні конференції по підсумках року, цього разу на базі нашого навчального закладу. Це одна із     найпотужніших компаній, яка найбільше приділяє увагу освітнім проектам, саме професійній освіті та підготовці робітників. Це для нас імідж, репутація на ринку праці. На самій конференції ми проводили багато професійних майстер класів та наші студенти відповідно отримають сертифікати пройдених технологій”.

Голова обласної ради Григорій Недопад подякував представникам компанії за величезний внесок в осучаснення системи профтехосвіти в області:

«Освітня галузь підготовки робітничих кадрів тривалий час була недооціненою. Насправді, заклади професійної освіти, які навчають і практикують спеціалістів за найсучаснішими у світі технологіями – це висококонкурентний ринок праці, а отже й інвестиційний потенціал. Тож набирайтеся досвіду, ентузіазму, укладайте меморандуми про державно-приватне партнерство і хай його результат прислужиться добробуту працівників, розвитку регіонів та процвітанню країни», – звернувся Григорій Недопад до присутніх.

За підсумками діяльності навчально-практичного центру у номінації “Найбільша кількість підготовлених слухачів у центрі КНАУФ” колектив Луцького ВПУ будівництва та архітектури посів перше місце та був нагороджений грамотою та цінними подарунками.