Волинь Новини

Луцькому бару не дозволили працювати до ранку

Пабу «ЛучеSк», що в центрі Луцька, не дозволили працювати до п’ятої ранку, оскільки заклад порушував попередній режим роботи, – повідомляє ІА Волинські новини.

Про це йшлося 2 лютого під час чергового засідання виконавчого комітету Луцької міської ради, на якому розглянули проєкти рішення про режими роботи кафе-бару «ПАБ «ЛучеSк» та гастроному «Вишківський».

Як інформував директор департаменту економічної політики Борис Смаль, проєкт рішення про режим роботи кафе-бару «ПАБ «ЛучеSк», що на вулиці Крилова, 1, винесли на розгляд виконкому повторно, після того як наприкінці року члени виконкому встановили режим роботу закладу з 08:00 до 23:00.

«Двічі за період поки діяв новий режим роботи, 25 та 27 січня, департамент муніципальної варти встановив порушення того режиму, який діє зараз, тобто заклад працював у більш пізній час, ніж до 23:00», – сказав він.

Як зазначено, в пояснювальній записці до проєкту рішення 25 січня о 23:33 в приміщенні кафе-бару «ПАБ «ЛучеSк» перебували відвідувачі та лунала музика, що свідчить про роботу цього закладу після 23:00.

Відзначимо, що власники бару клопоталися про встановлення на 2022 рік нового режиму роботи з 11:00 до 05:00.

Члени виконкому не підтримали цей проєкт рішення.

Водночас вони підтримали проєкт рішення про режим роботи гастроному «Вишківський», що на вулиці Героїв УПА, 8. До 1 січня 2023 року закладу встановили цілодобовий режим роботи з забороною з 22:00 до 08:00 продавати алкогольні напої.