Новини

Назвали ТОП-5 автомобілів, які найкраще приганяти з Європи

Як відомо, автолюбителі часто купують вживані автомобілі за кордоном, розмитнюють їх у нас і виходить це дешевше, ніж придбати хорошу машину на вторинному ринку в Україні. До того ж пригнані «євробляхи» в набагато кращому стані.

Приганяють автомобілі різних марок, однак є 5 машин, які найбільше вирізняються якістю. Про це повідомляє Новини.LIVE

Skoda Octavia A5
Ця машина має просторий салон і місткий багажник, при гарному догляді може пройти без серйозного ремонту 200-250 тис. км. Добре зарекомендували себе простий атмосферний бензиновий двигун 1,6 і дизель на 1,9.

Мінуси. В авто можливі проблеми з ходовою та електрикою.

Peugeot 308
Цей автомобіль для тих, хто любить  «французів» та практичність.  Peugeot 308 2013-2014 років випуску – дешевший конкурент Volkswagen Golf. При виборі універсала невеликий зовні автомобіль порадує об’ємом багажника. Машина має комфортну підвіску. Найвдаліший варіант – ручна коробка передач, «автомат» краще не брати.

Мінуси. Можуть недовго служити амортизатори та стійки стабілізатора, а також котушки запалювання, радіатор обігрівача.

Seat Leon
Це надійний та комфортний автомобіль. Особливо добре вийшли дизельні. А ось DSG краще уникати, особливо при покупці авто з великим пробігом.

Мінуси. Проблеми в Seat Leon можуть становити хіба що амортизатори, кульові опори та різноманітні датчики.

Volkswagen Golf
Найбільш вдалим варіантом буде автомобіль 2011-2013 років випуску. Модель Golf VI добра в кузовах хетчбек і універсал. Керованість у цій моделі еталонна, вона підходить як для любителів гострих відчуттів, так і для сімейних людей. Підвіска вдала, мотори хороші як з механікою, так і з DSG. Не варто брати машину з пробігом понад 100-150 тис. км, можна «потрапити» на недешевий ремонт DSG, заміну пружин підвіски, кермовий тяг, важелів підвіски, кульових опорів, амортизаторів, ШРУСів та котушки запалювання.

Renault Megane
На українських дорогах таких автомобілів дуже багато. Вся справа у співвідношенні ціни і якості. За свої гроші Renault Megane 2013-2014 років пропонує вдалий та економічний дизельний мотор 1,5, а також комфортну підвіску. При цьому багатьом подобається зовнішній дизайн.

Мінуси. Слабкими сторонами у таких автомобілів є сажовий фільтр та механічна коробка передач. Увагу з часом треба буде приділити амортизаторам, стійкам стабілізатора, кульовим опорам та важелям підвіски.

Важливо. При покупці автомобіля варто придивитися до опор двигуна, прокладок впускного колектора, головки блоку циліндрів, сальників колінвала і клапанів, датчиків ABS, тиску масла і термостата.