Новини

“Артем ріс без батька, ні з ким не спілкувався”: нові деталі про солдата, який влаштував стрілянину в Дніпрі

Сусіди кажуть, що стрілець був спокійним.

Односельці батьків нацгвардійця Артема Рябчука, який у ніч на 27 січня розстріляв товаришів по службі в Дніпрі, розповіли, що знають про їхню родину. Сусіди не уявляють, що могло штовхнути хлопця на такий вчинок.

Про це жителі села Броска Ізмаїльського району Одеської області розповіли виданню “Обозреватель”.

Хлопець – з родини вірян. Батько стрільця помер після тривалої хвороби приблизно 5-6 років тому.

“Сім’я Рябчуків – дуже вірні, якщо не помиляюся – щось на кшталт п’ятдесятників. З односельцями вони не спілкувалися тісно, ні з ким не дружили, свята не святкували разом. У них вдома немає ні телевізора, ні радіо – їм вірою це заборонено”, – розповіли сусіди.

Артем завжди був дуже спокійним, друзів у нього не було, кажуть сусіди.

“Чому він розстріляв товаришів по службі – важко уявити. Може, його довели, образили. Адже він ріс сам, не знав компанії”, – зазначили сусіди.

“Як Артема призвали – не розуміємо. Він, по суті, єдиний син та годувальник. Може, сам захотів піти служити?” – додали вони.

ВІЙСЬКОВИЙ РОЗСТРІЛЯВ СОЛДАТІВ У ДНІПРІ: З’ЯВИЛОСЯ ВІДЕО МОМЕНТУ ТРАГЕДІЇ (18+)

Військовий розстріляв солдатів у Дніпрі: з'явилося відео моменту трагедії (18+)

Нагадаємо, напад стався 27 січня о 3:40 ранку на території Південного машинобудівного заводу. До поліції надійшло повідомлення про те, що військовослужбовець Національної гвардії відкрив вогонь з автоматичної зброї. Нападник втік з місця злочину. Правоохоронці встановили, що обстріл вчинив військовослужбовець Національної гвардії України, 2001 року народження, з Одеської області. П’ятеро людей загинули, ще п’ятьох шпиталізували.