Волинь Новини

«Спасибі, що врятували!»: дівчинка, яка пережила дві операції на головному мозку, подякувала волинському лікарю. Фото

З Волинської обласної дитячої лікарні виписали одну з найскладніших пацієнток за останній період часу: дівчинка пережила дві складні операції на головному мозку з приводу масивної емпієми («гною») в лівій (домінуючій) півкулі

Про це повідомив на своїй фейсбук-сторінці волинський нейрохірург Михайло Ловга.

Дівчинка не змогла піти додому, аби не подякувати лікарю, який врятував їй життя.

«Важко описати весь процес лікування і що ми пережили разом з батьками. Дні в реанімації, щоденні очікування пробудження. Тоді виговорювання поодиноких букв, тоді коротких слів, разом з цим спроба рухати кінцівками. І сьогодні – 6-а доба після реконструктивної операції на черепі, тобто після кінцевого етапу лікування», – пише волинський лікар.

Дівчинка не змогла піти додому, аби не подякувати лікарю, який врятував їй життя.

«Дякую, Михайле Івановичу, що вилікували мене» і слова від мами: «Дякую, що врятували мою дочку»: після таких слів неможливо не зронити сльозу, адже випадок був справді неймовірно складний. Уся команда лікарів нашої лікарні, особливо реанімаційне відділення на чолі з Радчуком Юрієм боролася за наше малятко. І наша Настуня повністю відновилась. Говорить – не переговориш, рухає усіма кінцівками. Такі випадки надихають рухатись вперед», – радіє Михайло Ловга.