Волинь Новини

ТОП-5 найдорожчих будинків Шацького краю

Шацький край – чудовий куточок для проживання. Тут гарно будь-якої пори. Але найбільш привабливістю місцини є природа з озерами та лісами. Це дає можливості не лише для комфортного проживання, але й для ведення бізнесу.

Журналісти Район.Шацьк проаналізували сайт продажів ОЛХ та визначили п’ятірку найдорожчих будинків у Шацькій громаді.

Відкриває п’ятірку найдорожчих будинків у Шацьку – квартира на 4 поверсі вартістю 40 тисяч доларів.

2-х кімнатна квартира в чотириповерховому будинку. Частково з меблями. Опалення – котел на дровах, а також зроблена електрика для підключення електричного котла. Ванна кімната з ремонтом, виведені всі комунікації, але без сантехніки. Поруч озера Люцимир та Велике Чорне.

56 тисяч доларів просять за будинок на озері Світязь з боку Шацька.

Земельна ділянка на 8 соток, прямокутної форми, огороджена з усіх сторін парканом.

Будинок повністю дерев’яний (прямокутний брус 15 см), для обробки дерева в середині використовувалися лише екологічні фарби. Повністю готовий до заселення.

На першому поверсі є крита тераса, стіл з лавками. Кухня вмебльована з електроплитою. Є цегляний камін з розведенням опалення по кімнатах. В будинку три окремі спальні кімнати.

 

90 тисяч доларів просять за будинок у Шацьку.

Будинок, з земельною ділянкою, ставком з рибами, сарай для худоби, літня кухня, господарські будівлі. В домі є всi меблi i вся побутова технiка

Підведено усі потрібні комунікації: свердловина, колодязь, електрика, каналізація. В саду є фруктові дерева, ставок з рибами. За 4 км біля озера Свiтязь.

Дещо дорожчим є будиночок в селі Світязь, ціна 210 тисяч доларів.

Продавці пропонують 10 соток землі. На території три уже зведені котеджі площею: 40кв.м.. 130кв.м., 200кв.м.

На території своя свердловина для води (глибиною 63 м) Поруч наявна централізована каналізація, при бажанні можна під’єднатись.Уся територія обкладена бруківкою.Огороджена парканом з автоматичними воротами.

До кожного котеджу проведений індивідуальний електрощиток та усі лічильники. До пляжу озера 300-400м.

Найдорожчим, на сайті продажів є комплекс будиночків у селі Підманево. Ціна: 220 тисяч доларів.

Готельний комплекс, 2018 року побудови, 5 номерів трьох типів. На території є сауна, велика мангальна зона, дитячий майданчик, басейн. До озера Світязь 1.5км, затишне місце.

Ділянка 25 соток. Комплекс повністю укомплектований новими меблями, технікою, велосипеди.