Волинь Новини

У Луцьку в під’їзді помітили наркомана. Фото

У п’ятницю, близько 22-ї години, поліцейські прибули на виклик на проспекті Відродження, що у Луцьку, де в під’їзді будинку виявили чоловіка, біля якого стояв пристрій, схожий на пристрій для куріння наркотичних засобів.

Про це інформує Патрульна поліція Волинської області.

Відповідно до ст. 34 Закону України “Про Національну поліцію” поліцейські застосували до 30-річного чоловіка превентивний захід поверхневу перевірку. Під час якої в останнього виявили паперовий згорток з подробленою речовиною зеленого кольору природного походження, ззовні схожою на наркотичну.

Наступного дня під час спільного відпрацювання з екіпажем ТОР, у Ковелі на вулиці Залізничній, патрульні виявили 27-річного чоловіка, у якого під час поверхневої перевірки виявили скляну лампу з нашаруванням коричневого кольору, ймовірно, наркотичної речовини.

23-го січня на вулиці Шопена, що у Луцьку, патрульні виявили 26-річного чоловіка, який теж мав при собі поліетиленовий пакетик з білою речовиною невідомого походження, схожою на наркотичну.

А цієї ночі патрульні виявили 24-річного чоловіка на зупинці громадського транспорту на проспекті Соборності, що у Луцьку, який також поводив себе підозріло. Під час поверхневої перевірки в останнього виявили пакетик з невідомою порошкоподібною речовиною білого кольору, схожою на наркотичну.

В усіх випадках патрульні викликали слідчо-оперативну групу для з’ясування усіх обставин.