Волинь Новини

У Луцьку, на Соборності, 16-річний хлопець збив людей: у справі – нові деталі

16-річному Дмитру Рудюку, який влетів у натовп людей на Соборності, інкримінуватимуть ще й інші злочини.

Про це повідомляє ІА ВолиньPost.

Зокрема, видання володіє інформацією про те, що ще до скоєння страшної аварії на Соборності Дмитро Рудюк вчинив розбій – застосував балончик із сльозогінним газом та відібрав iPhone.

Окрім того, хлопцеві інкримінують і угон автомобіля. Вітчим Рудюка, на чиєму автомобілі він і скоїв аварію, дав свідчення про те, що не давав йому дозволу кермувати його автомобілем. Тож, такі дії хлопця правоохоронці тепер розцінюють як угон.

Ймовірно, найближчим часом хлопцеві оголосять нову підозру.

Наразі ж 16-річний винуватець ДТП перебуває під цілодобовим домашнім арештом. Суд обрав йому такий запобіжний захід на 2 місяці від 14 грудня.

Нагадаємо, аварія трапилася 12 грудня, близько 14 години, на проспекті Соборності у Луцьку. Дмитро Рудюк на автомобілі Renault Megane, тікаючи від патрульних разом з друзями, влетів у людей, які переходили дорогу на регульованому пішохідному переході на зелений сигнал світлофора, після чого врізався у дерево. Після зіткнення неповнолітні керманич і двоє пасажирів намагались втекти з місця події, однак їх затримали поліцейські з громадянами.

Окрім цього, втечу від патрульних поліцейських неповнолітні пасажири знімали під музику на відео та навіть встигали публікувати у соцмережах.

Внаслідок ДТП тілесні ушкодження отримали шестеро людей: у реанімацію потрапила 39-річна лучанка Олена Коломійчук, в лікарні опинився і її 5-річний син, ще четверо жінок отримали забої та переломи і після надання медичної допомоги не госпіталізовувались. 5-річний хлопчик невдовзі одужав і його виписали з лікарні, а його мама, на жаль, померла в лікарні у ніч на 2 січня.