Волинь Новини

У Луцькому НТУ відремонтували спорткомплекс (ФОТО)

У Луцькому національному технічному університеті провели капітальний ремонт спорткомплексу з басейном. 20 січня 2022 року відбулося  офіційне відкриття оновленого спорткомплексу ЛНТУ.

Участь у відкритті модернізованого спортивного комплексу взяли Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет, голова Волинської ОДА Юрій Погуляйко, голова Волинської обласної ради Григорій Недопад, духовенство та народні депутати.

Проєкт з розбудови фізкультурно-спортивної та плавально-оздоровчої інфраструктури Волині на базі технічного університету відбувся у рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Загальна кошторисна вартість робіт – 21,5 млн грн, з яких 19,4 млн грн. – кошти ДФРР, 2,1 млн.грн – кошти обласного бюджету.

У ході робіт було перекрили дах, утеплили та оздобили фасад приміщення, здійснили реконструкцію басейну.

До символічного перерізання стрічки та офіційного відкриття спорткомплексу були запрошені почесні гості: Міністр освіти і науки Шкарлет Сергій Миколайович, заступник Міністра розвитку громад та територій України Лукеря Іван Михайлович, голова Волинської ОДА Юрій Погуляйко, голова Волинської обласної ради Григорій Недопад та ректор ЛНТУ – Ірина Вахович.

 

Під кінець дійства у оновленому басейні відбувся перший заплив. У ньому взяли участь студенти університету, чемпіони та призери міжнародних та всеукраїнських змагань з плавання.