Волинь Новини

На Волині дерево ледь не прибило дитину і чоловіка: потерпілого госпіталізували

Як стало відомо, напередодні у місті Камінь – Каширський  впало дерево на проїжджу частину дороги.

Про це інформують очевидці у соцмережі Instagram та Facebook надавши відповідний фотоматеріал. Відповідно, через несприятливу погоду впало дерево та частково заблокувало пішохідну зону.

Крім цього, дерево під час падіння ледь не прибило двох людей. Але не пощастило чоловіку, його госпіталізували. Про це інформує Таня Кисляк у соцмережі Facebook.

“Дерево, яке впало на вулиці 1 травня ледве не прибило мою 4 – ну доньку та батька. Дякувати Богу, дитина бігла і дерево впало уже за нею, і вона відбулася тільки переляком, а от татові не пощастило. В нього рвана рана на нозі, яку довелося зашивати і зараз він перебуває у лікарні.

Добре, що всі залишились живі.

Та сухі дерева, як стояли роки так і стоять далі. Ходити під ними дуже страшно, бо хоч невеличкий вітер, з них падають сухі гіляки. Кожного разу думаєш, чи встигнеш їх пройти чи ні. І хто ж має за такими деревами наглядати?

Невже так важко зрізати той сухостій, поки він таки когось не вбив, і посадити молоді дерева? Тим паче, що цією дорогою щодня ходять люди на роботу, а дітки в садочки та школу.

Тому прошу, давайте якось вирішувати це питання, тому що одного разу “хух, пронесло”, а іншого вже може бути надто пізно”, – йдеться у дописі.