Важливо Волинь Новини

Серйозна втрата: на Волині під час відпустки помер військовослужбовець. ФОТО.

Як стало відомо, перестало битися серце військовослужбовця Збройних Сил України, котрий в часі Різдвяних свят перебував у відпустці від несення служби в зоні проведення АТО-ООС.

Відтак, 14 січня відійшов у вічність захисник України Олександр Кереб з Каменя-Каширського. Про це інфомує сайт Камінь-Каширського благочиння, передає Район. Любешів.

Військовослужбовець Збройних Сил України Олександр Кереб на Різдвяні свята перебував у відпустці від несення служби в зоні проведення АТО-ООС, де він виконував свій обов’язок більше шести років, захищаючи територіальну цілісність України.

15-го січня собор духовенства завершив чин відспівування спочилого захисника Вітчизни. Очолив заупокійну молитву місцевий благочинний протоієрей Стефан Михалюк, якому співслужили настоятель храму Святих апостолів Петра і Павла села Підцир’я протоієрей Сергій Михалюк і клірик храму Святого пророка Іллі міста Каменя-Каширського протоієрей Владислав Михалюк.

До слова, проводжали в останню земну путь воїна Олександра сестра, інші родичі, друзі, знайомі, сусіди, а також побратими по військовій службі.