Новини

Тіло вже об’їли тварини: у сусідній області знайшли вбитою дівчину

Як стало відомо, знівечене тіло дівчини 1994 року народження знайшли у лісі на Дубровичинні.

За неофіційними даними, причетний до злочину її 27-річний співмешканець, який вбив дівчину ще в середині грудня і заховав тіло у лісі, інформує Радіотрек.

Також за непідтвердженими даними, чоловік причетний до інших злочинів.

Згодом, чоловік сам зізнався про вбивство і вказав місце, де лишив тіло.

У тому, що у середині грудня позбавив життя свою співмешканку, а тіло сховав, 27-річний житель села Соломіївка Сарненського району зізнався під час допиту. Адже його ще й підозрюють в нарузі над могилами та в угоні — у свого батька він вкрав мопед, на якому їхав п’яним.

Відтак, під час огляду в лісовій посадці біля села Білаші Сарненського району в канаві поліцейські виявили прикрите гіллям та мохом тіло жінки з ушкодженнями в області голови. Для встановлення причини смерті тіло направили на судово-медичну експертизу.

Поліцейські встановили, що в середині грудня 2021 року співмешканці в стані алкогольного сп’яніння йшли в село Білаші з наміром вкрасти продукти харчування в тамтешніх жителів.

В лісовому масиві неподалік від пункту призначення між ними виник словесний конфлікт через ревнощі. Під час суперечки чоловік наніс жінці дерев’яною палицею декілька ударів в область голови та обличчя.

Під час допиту він сам вказав місце, де лишив тіло 27–річної жительки села Ремчиці Сарненського району, додають в прокуратурі.

Від отриманих травм вона померла на місці події. Аби приховати сліди злочину, зловмисник перетягнув тіло в яму та замаскувавмісце гілками дерев.

До слова, зловмиснику повідомили про підозру та підготували клопотання до суду про обрання йому запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Відомо, що співмешканці вели аморальний спосіб життя. Обоє перебували у розшуку за вчинені майнові злочини. За умисне вбивство чоловіку загрожує до 15 років позбавлення волі.