Волинь Новини

Волинським містом курсуватимуть сучасні маршрутки

По маршруту №4 у Володимирі будуть їздити сучасні маршрутки, які обладнані спеціальним підйомником для людей з інвалідністю.

Такими є результати конкурсу по визначенню перевізників, – інформує сайт міськради.

Як повідомив на початку засідання начальник управління інфраструктури Ігор Возний, конкурс на перевезення пасажирів автомобільним транспортом загального користування, який було оголошено минулого року, включав три маршрути: №9 «вул. Зимнівська — оз. Лісне», «Ласків-Володимир» та №4 «Скотофуражний ринок – Цукровий завод». Проте документи на конкурс надійшли лише від двох перевізників – Вадима Шуби та Михайла Тищука, які виявили бажання обслуговувати маршрут №4.

Під час засідання було розглянуте обґрунтування учасників конкурсу та технічні характеристики транспорту, який вони планують задіяти для перевезення пасажирів по даному маршруту. Зокрема, підприємець Вадим Шуба представив 4 автобуси IVECO 2010 року випуску, які обладнані спеціальним підйомником для людей з інвалідністю. Пасажиромісткість кожного з них – 32 особи.

Перевізник Михайло Тищук запропонував на конкурс два автобуси марки «Рута» 2018 року на 26 посадочних місць та два «Спринтери». Усі автомобілі пристосовані для перевезення осіб з інвалідністю.

Члени конкурсної комісії оцінили пропозиції перевізників, виставивши відповідні бали по кількох критеріях, які стосуються технічних характеристик, наявності матеріально-технічної бази тощо. У підсумку, переможцем було визнано перевізника Вадима Шубу, який отримав 51 бал, в той час, коли його конкурент Михайло Тищук набрав 24 бали.