Новини

Виривали волосся та розбили телефон: лікарка та її мати покусали і побили жінку

Жінок оштрафували на 850 грн.

У селі Сопачів Володимирецького району Рівненської області лікарка та її мати відлупцювали жінку, яка сиділа в автомобілі.

Про це йдеться у вироку Кузнецовського міського суду Рівненської області, повідомляє ТСН.ua.

За даними суду, лікарка-хірургиня, яка працює у КНП “Володимирецька багатопрофільна лікарня”, та її мати біля магазину в селі Сопачів Рівненської області побили жінку, яка сиділа в автомобілі.

Потерпіла розповіла, що вона приїхала на авто із чоловіком до магазину. Вона залишилась сидіти у салоні. Тоді до неї підбігла спочатку медикиня, а потім її мати. Підозрювані били жінку кулаком, виривали волосся, кусали та нібито навмисно розбили її iPhone. Жінку врятував чоловік, який повернувся із крамниці. Після побиття потерпіла звернулась за медичною допомогою. У неї діагностували легкі тілесні ушкодження. 

Підозрювані відмовились свідчити у суді. Також невідома причина нападу на жінку.

Потерпіла вимагала стягнути з нападниць 1504 грн за лікування, понад 12 тис. грн за розбитий телефон та 80 тис. грн моральної шкоди.

Суд визнав жінок винними за ч. 2 ст. 125 КК України. Вони повинні сплатити по 850 грн штрафу. Також жінки повинні заплатити потерпілій 1504 грн матеріальної та 5 тис. грн моральної компенсацій.