Волинь Новини

Сім’я викладачки ВНУ потребує допомоги після ДТП

Доцент кафедри комп’ютерних наук та кібербезпеки, кандидат фізико-математичних наук, фахівець із програмування, захисту інформації, комп’ютерної графіки Людимла Глинчук, її чоловік Сергій Демих та син Тимофій потребують допомоги після дорожньо-транспортної пригоди на Львівщині.

Як відомо, сім’я Людмили Глинчук постраждала у ДТП на трасі Львів-Луцьк. Легковик зіткнувся з рейсовим автобусом. Людмила Глинчук та її чоловік перебувають у важкому стані. 9-річний син подружжя – у стані шоку.

«Люди! Кричу! Благаю про допомогу. Наші лучани Людмила Глинчук та її чоловік Сергей Демих з 9-річним сином Тимофієм потрапили вчора вранці у страшну аварію на трасі Львів-Луцьк. Дитина в шоковому стані. Сергій, а особливо Люда дуже тяжкі! У Сергія множинні переломи…У Люди все тіло в переломах, немає живого місця. Ця сім’я допомагала мені волонтерити з початку війни. Це щирі та хороші люди. Пишу особисто, бо знаю їх роками», – пише волонтерка Вікторія Пащенко.

Постраждалим вже збирали кошти на лікування, але близькі просять небайдужих людей, які бажають допомогти, скидати кошти на  картки:

4441 1144 6694 4285 Данилюк Оксана Василівна (сестра чоловіка) монобанк

4149 4991 3359 8514 Деміх Іван Васильович (брат чоловіка)

4149 4993 4704 0097 Данилюк Оксана (сестра чоловіка).