Волинь Новини

Правоохоронці розшукують двох безвісти зниклих волинян (ФОТО)

На пошуки задіяний особовий склад ГУНП у Волинській області, місцева поліція, бійці Національної гвардії України, рятувальники та громадськість.

Так, нововолинські поліцейські розшукують Ткачука Володимира Лук’яновича, 6 квітня 1951 року народження, жителя села Грушів Володимир-Волинського району.

Громадянин 5 січня цього року пішов з дому та не повернувся. Раніше чоловік вже покидав місце проживання, він має проблеми з пам’яттю.

Прикмети: зріст 170 см, середньої тілобудови, волосся сиве. Особливі прикмети: на грудях біля ребер має пухлинку розміром з «волоський» горіх.

Був одягнений у чорну шапку-вушанку, коричневу куртку з хутряним коміром, чорні штани, чоботи, кофта сірого кольору, байкову сорочка в клітку.

У Луцькому районі правоохоронці розшукують Демчука Петра Микитовича, 8 вересня 1941 року народження, жителя села Доросині, котрий зник у суботу, 8 січня.

На зріст розшукуваний – 167 см, худорлявий, має сиву бороду. Був одягнутий у чорне пальто.

Поліція звертається до громадян: якщо вам відома будь-яка інформація про місцезнаходження розшукуваних, просимо невідкладно повідомити за номерами телефонів: 0968115965, 0965888874, 0953338455  або 102. Конфіденційність гарантується.

Нині правоохоронці та громадськість прочісують ліси, поля, береги водойм, нежитлові приміщення. Задіяно квадрокоптер. Пошуки зниклих тривають.